Tendai e-sangha åbnet

I erkendelse af, at der er rigtig mange mennesker som virkelig gerne vil deltage i et spirituelt fællesskab, men som ikke har muligheden for at møde op i de forskellige lokal-grupper, har vi skabt denne cyber-sangha.

Den er for alle; for dem med småbørn, skæve arbejdstider, en bopæl langt fra lokalgrupperne, manglende transportmuligheder – og alle andre.

Den er også for dem som nyder møderne i grupperne, men som enten gerne vil have et større fællesskab, eller som har lyst til at have adgang til at praktisere med andre, præcis når detpasser dem.

Herinde kan du finde inspirerende læsestof, et stille rum til meditation, og chatrum og debatfora hvor du dels kan møde andre praktiserende på en uformel måde, dels kan stille spørgsmål og deltage i diskussioner om forskellige buddhistiske emner.

For at få adgang til eSanghaen, er du nødt til først at melde dig ind. På den måde kan vi sikre os at du er et virkeligt menneske, og ikke en spambot der vil prøve at sælge diverse produkter af tvivlsom karakter .

Medlemskab er gratis og ganske uforpligtende; du kan til enhver tid melde dig ud igen. Vi passer naturligvis godt på dine oplysninger, og videregiver dem ikke til andre.

Du finder e-sanghaen her:

e-sangha

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *