E-sangha lever

For kort tid siden besluttede vi i tendai at lave en E-sangha. En sangha er det som i kirken svarer til en menighed, men tanken med e-sangha er også der skal være plads til dem som gerne vil lære mere om meditation og mindfullness. Rigtig mange sites på nettet tilbyder kurser, hvor man kan lære at meditere, men i Tendai e-sangha er det gratis! Desuden tilbyder vi et fællesskab så man får gjort meditation til en del af sin hverdag.

Vi vil gerne se en masse med interesse for buddhisme, meditation og mindfullness og jo flere vi bliver jo mere farverigt og nuanceret bliver det. Vi har mange spændende eksistentielle disksioner i vores forum, hvor vi som lærere har en buddhistisk vinkel, men alle holdninger og tanker er velkommne.

Desuden er der læsestof om buddhistiske emner, der bliver afholdt møder og guidede meditationer, hvor man kan lære en masse om den brede vifte af praksisformer, Tendai tilbyder. Kort sagt tilbyder vi gratis det mange websteder tager penge for og så er der oveni købet mulighed for at lære mere om buddhismen set fra en Tendai-vinkel.

Håber at se en masse derinde!

www.tendai.dk/e-sangha

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *