Tendai Fyn

Vi er nogen stykker på Fyn der har startet en buddhistisk gruppe under Tendai. Vi mødes hver 14. dag, torsdage i lige uger 19.00 til 21.30. Vi mødes i privat regi, send en mail til nedenstående email for info. Vi mediterer og snakker hver gang om et buddhistisk emne. Vi har nogen ekstra puder til udlån, ellers kan man selv medbringe tæpper eller hvad man plejer at sidde på. Stole er der i lokalet. Alle er velkomne!

Forud for hvert møde udsender jeg en mail med lidt info om hvilket emne vi tager op. Har man lyst til at stå på denne mailingliste og få info om de arrangementer der er i Odense så send en mail til odense@tendai.dk og skriv du ønsker at tilmelde dig mailinglisten. Ellers kan du finde info på:

Facebookgruppen TendaiFyn

Tendai’s danske hjemmeside hvor man finder os under Gruppen på Fyn

Som noget nyt er vi begyndt også at mødes onsdage i ulige uger til meditation. Vi mødes privat – skriv til odense@tendai.dk for mere info og adresse. Vi mediterer og for dem der har lyst er der kaffe og løs snak efterfølgende. Her plejer vi ikke at have ekstra puder men vi finder ud af det hvis du ikke har nogen selv. Ellers skriv så kan jeg medbringe ekstra pude:-)

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *